Skip to main content

Φιλανθρωπικό bazaar βιβλίου για το Παιδικό Χωριό Πλαγιαρίου

Μεγάλο μέρος των εσόδων από τα βιβλία που θα πωληθούν στο παζάρι φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα διατεθούν για να στηρίξουν το Παιδικό Χωριό

Τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα βιβλίο και να προσφέρουν παράλληλα χαμόγελα στα παιδιά του Παιδικού Χωριού Πλαγιαρίου θα έχουν τη δυνατότητα βιβλιόφιλοι της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, «αγοράζοντας το αγαπημένο σου βιβλίο το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 15:00, από το χριστουγεννιάτικο bazaar που έχει στηθεί στην οδό Αγγελάκη 10, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπορείς να προσφέρεις πολλά χαμόγελα στα παιδιά του Παιδικού Χωριού Πλαγιαρίου.

»Μεγάλο μέρος των εσόδων από τα βιβλία που θα πωληθούν στο συγκεκριμένο παζάρι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, θα διατεθούν για να στηρίξουν το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου».

Μέσα σ' αυτές τις τέσσερις ώρες οι βιβλιόφιλοι μπορούν να επιλέξουν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο ανάμεσα σε περισσότερους από 15.000 τίτλους βιβλίων, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Λογοτεχνικά και παιδικά βιβλία, ιστορικά, δοκίμια, βιβλία ψυχολογίας και ειδικού ενδιαφέροντος, από 50 και πλέον εκδοτικούς οίκους όλης της Ελλάδας, περιμένουν μικρούς και μεγάλους να τα αποκτήσουν και παράλληλα να προσφέρουν χαρά στα παιδιά που τόσο την χρειάζονται.

Το Παιδικό Χωριό SOS θα προσφέρει υπέροχες χειροποίητες κατασκευές, λαχταριστές σπιτικές λιχουδιές, κοσμήματα, διακοσμητικά αντικείμενα και παιχνίδια σε προσιτές τιμές.