Skip to main content

Φιλανθρωπικός αγώνας για την ενίσχυση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας

Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και η Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων σε έναν αγώνα στο ΔΑΚ Συκεών για καλό σκοπό.

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου για την ενίσχυση του έργου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας θα διεξαχθεί αύριο, Τρίτη στο ΔΑΚ Συκεών.

Θα αγωνιστεί ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και η Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Βίκυς Νάκου, προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας:

«Τίποτε πιο σημαντικό στη ζωή μας από την προσφορά στον συνάνθρωπό μας και ιδιαίτερα στους πιο αδύναμους και ευάλωτους συμπολίτες μας.

Γι’ αυτό και η σύμπραξη των ομάδων ποδοσφαίρου του Συνδέσμου Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστων Θεσσαλονικης και της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων για την ενίσχυση του έργου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας είναι μια ακόμη σπουδαία πράξη.

Δίνει δύναμη σε όλους μας να συνεχίσουμε την διαχρονική προσφορά μας στους ανθρώπους που περιθάλπουμε αλλά και αναδεικνύει τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη ως τους φωτεινούς κρίκους στην αλυσίδα της αγάπης μέσα στην κοινωνία των πολιτών.

Σας καλούμε όλες και όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξετε τον σκοπό του φιλανθρωπικού αγώνα και να γίνεται μέτοχοι στην κοινωνική προσφορά του έργου μας στους συνανθρώπους μας που είναι στην κοιτίδα της αγάπης όλων μας.

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά να σας γνωρίσουμε και να σκοράρουμε στην ανθρωπιά και στην αγάπη όλοι ΜαΖί».