Skip to main content

Φιλική ισοπαλία με την Αλ Τααβόν για τον... μισό ΠΑΟΚ (video)

Οι ασπρόμαυροι εμφάνισαν δύο πρόσωπα στα δύο ημίχρονα, ήταν απειλητικοί, χωρίς ωστόσο, να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν ΠΑΟΚ και Αλ Τααβόν στο προτελευταίο φιλικό του Δικεφάλου επί ολλανδικού εδάφους.

Σε μια αναμέτρηση όπου ο Αμπέλ Φερέιρα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που πήραν λιγότερες ευκαιρίες σε σχέσεις με τους υπόλοιπους στα προηγούμενα φιλικά του Δικεφάλου, οι ασπρόμαυροι εμφάνισαν δύο πρόσωπα στα δύο ημίχρονα, ήταν απειλητικοί, χωρίς ωστόσο, να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Το σκορ για τους Άραβες άνοιξε στο 34ο λεπτό ο Αμισί, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αμυντική ολιγωρία του ΠΑΟΚ σε εκτέλεση κόρνερ. Ο Φερνάντες έπιασε την κεφαλιά προς τα πίσω στο πρώτο δοκάρι και Αμισί απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε για τους νταμπλούχους Ελλάδας στο 81ο λεπτό με κεφαλιά του Ίνγκασον. Εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου με το δεξί από αριστερά, ο Μιχαηλίδης έπιασε την πρώτη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Ισλανδός δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει από κοντά.



Στις 20:00 ο ΠΑΟΚ θα δώσει το τελευταίο του φιλικό στην Ολλανδία κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ:

Ζίβκοβιτς (Μελίσσας), Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Μίσιτς (Κάτσε), Αουγκούστο, Λημνιός, Στοχ (Λάμπρου), Σφιντέρσκι και Γαϊτανίδης.

Η ενδεκάδα της Αλ Τααβόν:

Ντος Άνιος, Ταβάμπα, Ταλάλ Αλί, Ραμπί, Φερνάντες, Αμισί, Μανταλά Αλί, Αουγκούστο Ράμος, Χασάν, Μανούλ, Αμπντουλάγμεντ.

Ντος Άνιος, Ταβάμπα, Ταλάλ Αλί, Ραμπί, Φερνάντες, Αμισί, Μανταλά Αλί, Αουγκούστο Ράμος, Χασάν, Μανούλ, Αμπντουλμάγεντ