Skip to main content

Φιλική ισοπαλία του Άρη με τη Λαμία στο Βικελίδης, τραυματίστηκε ο Καμαρά (vid)

Στο 98ο και τελευταίο λεπτό του αγώνα μεταξύ Άρη και Λαμίας, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με γκολ του Ασλανίδη.

Στο 98ο και τελευταίο λεπτό του αγώνα μεταξύ Άρη και Λαμίας, ο Τζέγκο πήρε την μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ, σέντραρε στοχεύοντας το δεύτερο δοκάρι και εκεί βρήκε τον προωθημένο Ασλανίδη, που με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Γκαραβέλη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Να σημειωθεί ότι στο 70’ η Λαμία είχε ανοίξει το σκορ από στημένη φάση. Ο Τιρόνε εκτέλεσε το φάουλ από τη δεξιά πλευρά, η μπάλα από το κεφάλι του Σάσα κατέληξε στα δίχτυα.

Αναγκαστική αλλαγή ο Καμαρά

Στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης ο Καμαρά προσπάθησε να σταματήσει τον Σαραμαντά και στη συνέχεια της φάσης έπεσε στο έδαφος. Ο Γάλλος επιθετικός ζήτησε αμέσως αλλαγή, με τον Μάνο να περνάει στη θέση του. Η πρώτη διάγνωση του ιατρικού τιμ του Άρη ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής υπέστη διάστρεμμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αρης (Μάντζιος): Ντένις (46’ Σιαμπάνης), Σάκιτς (71΄Σούντγκρεν), Ασλανίδης, Δεληζήσης (71’ Μπεναλουάν), Λούμορ, Ματίγια (46’ Σάσα), Ντιαγέ (62’ Τζέγκο), Ματέο Γκαρσία (85’ Ματέο Γκαρσία), Ιτούρμπε (62’ Χαΐροβιτς), Μαντσίνι (46’ Μπερτόγλιο), Καμαρά (61’ Μάνος)

Λαμία (Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σκόνδρας (82’ Βύντρα), Αντέτζο, Τζανετόπουλος (82’ Μαζουλουξής), Σαραμαντάς (73’ Μαρτίνες), Γκέντσογλου, Νούνιες, Μανουσάκης (56’ Καραμάνος), Τζανδάρης (68’ Τιρόνε), Μανούσος (56’ Ελευθεριάδης), Ρόμανιτς.