Skip to main content

Φιλική ήττα για ΠΑΟΚ από Αϊντχόβεν – Έβγαλε συμπεράσματα ο Λουτσέσκου

Ο Δικέφαλος έδειξε ότι χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση αλλά και δουλειά από τον Λουτσέσκου, απέναντι σε μια πιο έτοιμη Αϊντχόβεν.

Στο πρώτο δυνατό τεστ επί ολλανδικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από την Αϊντχόβεν, στο Philips Stadium.

Ο Δικέφαλος έδειξε ότι χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση αλλά και δουλειά από τον Λουτσέσκου.

Η πιο έτοιμη Αϊντχόβεν που αγωνίζεται σε λίγες μέρες για τα προκριματικά του Champions League πίεσε ιδιαίτερα στο πρώτο 25λεπτο, με τον Μαντουέκε να ανοίγει το σκορ στο 25’, ενώ είχε προηγηθεί και ένα δοκάρι.

Στο β’ μέρος οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό, όχι πως η PSV δεν είχε και πάλι την κατοχή και τις ευκαιρίες, κυρίως με τα σουτ του Σανκαρέ και τις ενέργειες του Ιχατάρεν, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν ένιωσε τόση πίεση, όση είχε δεχθεί στο πρώτο μέρος.

Σ’ αυτό το διάστημα είδαμε για πρώτη φορά τον Νέλσον Ολιβέιρα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, κάποιες ατομικές ενέργειες του Χρήστου Τζόλη, κάποιες ωραίες προσπάθειες του Γιώργου Κούτσια και τίποτα περισσότερο.

Οι συνθέσεις:

PSV Αϊντχόφεν (α’ ημίχρονο): Ντρόμελ, Μουένε, Ραμάλιο, Μποσκαλί, Μαξ, Φαν Χίνγκελ, Σανγκαρέ, Μαντουέκε, Φερτέσεν, Γκέτσε, Ζάχαβι.

PSV Αϊντχόφεν (β’ ημίχρονο): Ντρόμελ, Τέζε, Ομπίσπο, Βιέργκεβερ, Όπεγκαρντ, Πρέπερ, Σανγκαρέ (85’ Ρίγκο), Τόμας (83’ Σάμπο), Μάουρο, Φοφανά, Ιχατάρεν.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Ζ. Ζίβκοβιτς, Περέιρα Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Σφιντέρσκι.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Πασχαλάκης, Κρέσπο, Μιχάι, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Σβαμπ, Νινούα, Βρακάς, Τζόλης, Μουργκ, Ολιβέιρα (78’ Κούτσιας).