Skip to main content

Φιλική νίκη (81-58) του ΠΑΟΚ επί της Λέφσκι στο «Παλατάκι» (video)

Ο Κώστας Φλεβαράκης έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα βλέποντας μόλις για δεύτερη φορά τους παίκτες του σε συνθήκες αγώνα.

Δεύτερη φιλική νίκη με 81-58 επί της κυπελλούχου Βουλγαρίας, Λέφσκι Λουκόιλ κατέκτησε ο ΠΑΟΚ σε κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση που διεξήχθη στο «PAOK Sports Arena».

Ο Κώστας Φλεβαράκης έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα βλέποντας μόλις για δεύτερη φορά τους παίκτες του σε συνθήκες αγώνα, είχε την ευκαιρία να κάνει πολλές δοκιμές και να δει, όπως και στο πρώτο φιλικό αγώνα, στην πορεία του παιχνιδιού να υπάρχει βελτίωση, ομαδικότητα και λύσεις.

Μάλιστα, ο κόουτς του «Δικεφάλου» έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες και από νωρίς στα νέα παιδιά της ομάδας.

Ωστόσο, με τους «ασπρόμαυρους» δεν αγωνίστηκαν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης (ενοχλήσεις στο αριστερό γαστροκνήμιο) και ο Θοδωρής Καρράς, που λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού δεν θα αγωνιστεί και στο αυριανό φιλικό με τον Πανιώνιο.

Πρωταγωνιστής για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο Άνταμ Σμιθ με 17 πόντους ενώ ακολούθησε ο Γιάννης Χατζηνικόλας με 12.

Αντίθετα από τους Βούλγαρους ξεχώρισε ο Τσβάνταρ Κοστόφ με 14 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 40-26, 68-38, 81-58

ΠΑΟΚ (Φλεβαράκης): Λιούις 1, Σμιθ 17 (4), Σχίζας, Τσόχλας 8 (2), Χατζηνικόλας 12 (4), Μπεστ 4, Καραμανώλης 2, Ιατρίδης 2, Ουίγκινς 8, Εγκεκέζε 8 (2), Σαρικόπουλος 8, Νόουλς 8, Κόνσουλας 3 (1), Τσιάρας.

Λέφσκι Λουκόιλ (Παπάζοφ): Πέτκοφ 6, Κοστόφ 14 (3), Βελίκοφ 7 (1), Λέφκοφ 5 (1), Μίντσεφ 4, Σμιθ 13, Τόσκοφ 9 (1).