Skip to main content

Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ στη Βέροια με πέναλντι του Καγκάβα

Χάρη σε γκολ που σημείωσε με πέναλτι ο Καγκάβα στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε τη νίκη σε φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια.

Χωρίς να ικανοποιήσει ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει νίκη σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Βέροιας απέναντι στην τοπική ομάδα, την οποία κατέβαλε με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε με πέναλτι ο Καγκάβα στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο παιχνίδι αυτό ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει σε πρώτη παρουσία τους νεοαποκτηθέντες Ακπόμ, Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του, πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο νέο πρωτάθλημα.

Στο 66' ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη αξιόλογη επιθετική ευκαιρία, που όμως δεν καρποφόρησε, αφού ο Μουργκ από πάσα του Καγκάβα αστόχησε από καλή θέση. Στο 69' ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπίσεσβαρ από τον τερματοφύλακα Τζημόπουλο, πέναλτι πού εκτέλεσε επιτυχώς ο Καγκάβα «γράφοντας» το 0-1.

Η Βέροια πλησίασε στην ισοφάριση με τον Μπαιντού στο 85', αλλά ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε σωτήρια. Η ομάδα της Ημαθίας είχε ουσιαστικά δύο τελικές προσπάθειες και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, προσπαθώντας με αντεπιθέσεις να πετύχει το γκολ.

Διαιτητής: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης (62' Τζημόπουλος), Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Δημόπουλος, Σκόνδρας (87' Ισαακίδης), Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Πόζογλου (47' Φοφανά) Πασάς, Μπαιντού. Στην επανάληψη από το 62' αγωνίστηκαν και οι Χαλκιαδάκης, Μυστακίδης, Μπλέτσας, Μαραγκός, Ντίνας, Παπαχρήστος

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Κρέσπο (46' Γιακτσής), Βαρέλα (46' Ζήλος), Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ, Μουργκ, Καγκάβα (73' Βιερίνια), Μιτρίτσα (62' Μπίσεσβαρ), Aκπομ.