Skip to main content

Φιλίποφ για πρόκριση ΠΑΟΚ: Είχαμε υπομονή και δεν κάναμε λάθη

Ως πρόβλημα του Ολυμπιακού χαρακτήρισε την απουσία των δύο ακραίων των ερυθρολεύκων Κουμεντάκη και Αλεξίεφ ο βούλγαρος τεχνικός του Δικεφάλου.

«Παίξαμε καλά, σύμφωνα με το σχέδιό μας. Είχαμε υπομονή, πήραμε τις μπάλες που έπρεπε να πάρουμε και δεν κάναμε εύκολα λάθη. Δεν ήταν πρόβλημα του ΠΑΟΚ η απουσία των δύο ακραίων του Ολυμπιακού. Του Ολυμπιακού ήταν το πρόβλημα» δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιούρι Φιλίποφ μετά τη νίκη-πρόκριση (3-1 επί του Ολυμπιακού) του Δικεφάλου του Βορρά, για τον τελικό του φάιναλ φορ στο βόλεϊ ανδρών που φιλοξενείται στην Ιεράπετρα.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Φερνάντο Μουνιόθ, από την πλευρά του, είπε: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκρίθηκε στον τελικό, αλλά είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Είχαμε την ατυχία των τραυματισμών του Κουμεντάκη και του Αλεξίεφ και δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν έγκαιρα στην αγωνιστική δράση, όμως όσοι έπαιξαν, ήταν πολύ καλοί. Ξέρουμε ότι στο Κύπελλο είναι διαφορετικά τα πράγματα απ’ ότι στο πρωτάθλημα. Τώρα σκεφτόμαστε τον τρίτο ημιτελικό με τον Φοίνικα για να προκριθούμε στους τελικούς».