Skip to main content

Άντζελα Φίλου: Ο σύγχρονος ηγέτης μιλά τη γλώσσα της αλήθειας

Άρθρο της υποψήφιας βουλευτού με την Νέα Δημοκρατία Α' Θεσσαλονίκης Άντζελας Φίλου ενόψει της εκλογικής μάχης της 7ης Ιουλίου.

της Άντζελας Φίλου*

Η αλήθεια πρέπει να γίνει και πάλι η αρετή της δημοκρατίας μας. Αδιαπραγμάτευτα, αποφασιστικά και αναντίρρητα.

Για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, η αξία αυτή ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι ο θεμέλιος λίθος της στρατηγικής της. Και είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους η μεγάλη δημοκρατική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει και θα συνεχίζει να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση αυτού του τόπου. Από την άλλη μεριά, από την αρχή της δυσβάστακτης οικονομικής κρίσης που βιώσαμε και συνεχίζουμε να βιώνουμε, είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε άλλες πολιτικές δυνάμεις και τις ηγεσίες τους που στο «βωμό της εξουσίας»- λησμονούν την αξία της αλήθειας. Προσπάθησαν και προσπαθούν ακόμη και τώρα να κάνουν τη «νύχτα - μέρα» ξεχνώντας ότι το ψέμα έχει «κοντά ποδάρια» και το σημαντικότερο από όλα αγνοώντας το δυσβάστακτο οικονομικό κόστος αυτών των ενεργειών τους στη χώρα, στην ελληνική οικογένεια και στον απλό πολίτη.

Από το «λεφτά υπάρχουν», μέχρι και την ελπίδα που ήρθε κι έγινε αυταπάτη για να καταλήξει σε εφιάλτη, στην «φτωχή» Ελλάδα μας, το 2015-2016, πληρώσαμε τίμημα τεράστιο! Αναμένουμε λοιπόν, από τις ηγεσίες αλλά και τα στελέχη των υπόλοιπων πολιτικών δυνάμεων να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Νέας Δημοκρατίας και του Ηγέτη της, Κυριάκου Μητσοτάκη, απ’ όπου σταθούν κι όπου βρεθούν να μιλούν, στον πολύπαθο Ελληνικό Λαό, τη Γλώσσα της Αλήθειας. Μόνον τότε θα μπορέσουν να κριθούν από την «βαριά» ελληνική ιστορία ως άξιοι ηγέτες του «λίκνου» της δημοκρατίας αυτού του πλανήτη.

Βάζουμε πάνω από όλα την Ελλάδα και τον Ελληνισμό!

*Η Άντζελα Φίλου (Αγγελική) είναι υποψήφια βουλευτής με την ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης