Skip to main content

Φινλανδός διαιτητής θα σφυρίξει το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στην Τούμπα!

Διαιτητή από την πρώτη κατηγορία της UEFA επέλεξε η ΚΕΔ για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν, ανάμεσα στους δύο Δικεφάλους

Επιβεβαιώθηκε το σενάριο που ήθελε τον ορισμό διαιτητή από το εξωτερικό στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Ο λόγος για τον διεθνή Φινλανδό διαιτητή, από την 1η κατηγορία της UEFA, Ματίας Γκεστράνιους, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μίκο Αλκάρε, Ρίκου Βιρεαουβούρι, 4ος ορίστηκε ο Θανάσης Τζήλος, ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο εκ των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Φερνάντο Μάριν.

O 40χρονος ρέφερι είναι διεθνής από το 2009 κι έχει «σφυρίξει» σχεδόν αποκλειστικά αγώνες του Europa League. Μάλιστα βρέθηκε κατά το παρελθόν στον δρόμο τόσο της ΑΕΚ, στο περσινό 2-2 με τη Ριέκα, όσο και του ΠΑΟΚ, στο μεγάλο διπλό του Ντόρτμουντ (0-1) και στο 6-1 με τη Ντιναμό Μινσκ. Επιπλέον πριν δύο χρόνια είχε διευθύνει το Άλκμααρ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0, ενώ τo φετινό καλοκαίρι ορίστηκε σε τρεις αγώνες των προκριματικών του Europa (Λουντογκόρετς-Τορπέντο 4-0, ΑΠΟΕΛ-Χάποελ Μπερ Σεβά 3-1 και Γκόρνικ Ζάμπρζε-Τρεντσίν 0-1).

Από εκεί και πέρα την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό θα διευθύνει ο Μανώλης Σκουλάς, ενώ το παιγνίδι Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός ο Γιώργος Τζοβάρας.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 4ης αγωνιστικής:

Ατρόμητος-Λάρισα: Βρέσκος (Ευθυμιάδης, Κωσταράς, 4ος Λάμπρου)
Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης: Σέζος (Σάββας, Δημόπουλος, 4ος Κουμπαράκης)
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης: Γρατσάνης (Κολοσιώνης, Καλαμπόκης, 4ος Ευαγγέλου)
Ξάνθη-ΟΦΗ: Παπαπέτρου (Κουρομπύλια, Ακρίβος, 4ος Φωτιάδης)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Γκεστράνιους (Αλκάρε, Βιρεαβουόρι, 4ος Τζήλος)
Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός: Τζοβάρας (Κωνσταντόπουλος, Μπούξμπαουμ, 4ος Τσαμούρης)
Παναιτωλικός-Λαμία: Μανούχος (Πετρόπουλος, Τριανταφύλλο, 4ος Κοτσάνης)
Πανιώνιος-Ολυμπιακός: Σκουλάς (Σπυρόπουλος, Κωνσταντίνος, 4ος Τάσης)