Skip to main content

Φοιρός: Γιατί όχι και πάλι 1-4 μέσα στην Τούμπα ο Άρης

Ο πρώην προπονητής των «κιτρινόμαυρων» αποθέωσε τον Πάκο Ερέρα, σχολίασε τον Θόδωρο Καρυπίδη και έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας

Για το σημερινό ντέρμπι κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη μίλησε στην ιστοσελίδα «metrosport», ο Γιώργος Φοιρός που αποθέωσε τον Πάκο Ερέρα, σχολίασε τον Θόδωρο Καρυπίδη και έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

 Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης στο κύπελλο:

«Ένα ευχάριστο γεγονός για την πόλη. Ήρθε πολύ νωρίτερα απ΄ ότι περιμέναμε την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες, αφού κατά 99% θα περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.  Άλλο ενδιαφέρον θα υπήρχε αν ήταν ματς νοκ άουτ. Οι δυο προπονητές θα έχουν την ευκαιρία σήμερα να βάλουν παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής».

Το ξεκίνημα του Άρη στο πρωτάθλημα:

«Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον Άρη χωρίς όλα τα παιδιά να κάνουν μαζί προετοιμασία. Στα Γιάννενα δεν απέδωσε και η ομάδα ηττήθηκε. Βέβαια, όσο περνάει ο καιρός ο παίκτες θα δένουν περισσότερο μεταξύ τους, θα υπάρχει μεγαλύτερη ομοιογένεια και η ομάδα θα τα πάει περίφημα. Είμαι σίγουρος ότι φέτος μπορεί να φτάσει ψηλά και να κυνηγήσει και το κύπελλο. Άλλωστε, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να κυνηγάει όλους τους στόχους του».

Η γνώμη του για τον Πάκο Ερέρα:

«Ένας έμπειρος και πετυχημένος Ισπανός προπονητής. Ο Άρης είναι πολύ τυχερός που τον έχει, αφού πέτυχε απόλυτα στον μεταγραφικό σχεδιασμό φέρνοντας στην ομάδα έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές».

Τον Θόδωρο Καρυπίδη:

«Μπορεί στις μικρές κατηγορίες να έκανε λάθη, αλλά με τις φετινές επιλογές και την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία φαίνεται πως έμαθε και απέκτησε μεγαλύτερη εμπειρία».

Τον κόσμο του Άρη: 

«Ο κόσμος φέτος είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Πάντα, όταν υπάρχουν επιτυχίες ο κόσμος είναι αρωγός, αλλά θα πρέπει και στις δύσκολες καταστάσεις να είναι κοντά».

Αν ο Άρης μπορεί να επαναλάβει το 1-4 όπως το 98΄:

«Γιατί όχι, είναι ικανός φέτος. Εκείνο το παιχνίδι πριν από 20χρόνια δεν μπορώ να το ξεχάσω και είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Άρης».