Skip to main content

Φυσικό αέριο αποκτά η δημοτική ενότητα Αξιού στον δήμο Δέλτα

Σε επένδυση ύψους 10,4 εκατ. προχωρά η ΕΔΑ ΘΕΣΣ στον δήμο Δέλτα, λύνοντας τα χέρια σε εκατοντάδες καταναλωτές που θα έχουν πρόσβαση σε φυσικό αέριο.

Νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αγροτοκτηνοτροφικές μονάδες στην δημοτική ενότητα Αξιού θα έχουν σύντομα πρόσβαση σε δίκτυο φυσικού αερίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η σύνδεση της δημοτικής ενότητας Αξιού με το φυσικό αέριο είναι ένα ζήτημα που απασχόλησε τη διοίκηση του δήμου Δέλτα και τον δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη προσωπικά καθώς οι υποδομές στο Αξιό και σε όλο τον δήμο Δέλτα βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του δημάρχου.

Μετά από πολύμηνη συνεργασία του Γιάννη Ιωαννίδη με τον γενικό διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδα Μπακούρα εγκρίθηκε ένα μεγάλο επενδυτικό project, ύψους 10,4 εκατομμυρίων ευρώ για τον Δήμο Δέλτα, η υλοποίηση του οποίου θα έχει τεράστια οφέλη και για την ανάπτυξη της δημοτικής Ενότητας Αξιού, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Στη συνάντηση που είχε ο Γιάννης Ιωαννίδης με τον γενικό διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Λεωνίδα Μπακούρα συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στο δήμο Δέλτα, που όταν ολοκληρωθεί θα έχει καλύψει όλες τις κοινότητες. «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με τον γενικό διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ Λεωνίδα Μπακούρα διότι τήρησε την υπόσχεση του για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα επιτεύχθηκε η έγκριση ενός πολύ μεγάλου επενδυτικού project για τα Κύμινα τα Μάλγαρα και το Ανατολικό» τόνισε ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης.