Skip to main content

Πώς θα λειτουργεί η «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας»

Πώς θα λειτουργεί η εταιρεία «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας» λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Την τηλεργασία θα εφαρμόζει για το σύνολο των κρίσιμων λειτουργιών της η εταιρεία, «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας», με στόχο την προστασία της υγείας των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων καθώς και την διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της εταιρείας και της συνεχούς εξυπηρέτησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναλυτικά σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Οι πελάτες

Στόχος της εταιρείας είναι ακόμα και στις ειδικές αυτές συνθήκες να διασφαλιστεί η αδιάλειπτη παροχή όλων των υπηρεσιών χωρίς να απαιτείται η προσέλευση στα φυσικά μας καταστήματα. Οι καταναλωτές μπορούν να εξυπηρετηθούν με τους ακόλουθους τρόπους:

1) Τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης 181133
2) Ηλεκτρονικές υπηρεσίες και My Account (ενημέρωσης κι εξόφλησης λογαριασμών κατανάλωσης) στο site μας www.fysikoaerioellados.gr
3) E-mail: customerservice@fysikoaerioellados.gr
4) Το κανάλι εξυπηρέτησης στο Facebook
5) Υπηρεσία Chat

Σε πλήρη συμμόρφωση με τα μέτρα πρόληψης του ΕΟΔΥ (Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας) τα καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα θα παραμείνουν κλειστά από την Τρίτη 17.03.

Τηλεργασία για το προσωπικό

Τηλεργασία για το προσωπικό των κεντρικών γραφείων (κατ’οίκον) με πλήρη λειτουργικότητα υποδομών, συστημάτων και υπηρεσιών.

Χορηγούνται άδειες ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους για τη φύλαξη των παιδιών, εφαρμόζοντας την σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Αναστείλαμε το σύνολο των επαγγελματικών ταξιδίων εντός κι εκτός Ελλάδας.

«Οι συνθήκες που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες για την παγκόσμια κοινότητα. Ως Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας και συμβάλλοντας με τον δικό μας τρόπο στην συνολική προσπάθεια για την προστασία της υγείας όλων μας θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας αξιοποιώντας προηγμένα τεχνολογικά Μέσα», αναφέρεται σε ανακοίνωση.