Skip to main content

ΔΑΠ Θεσσαλονίκης: Γιατί θέλουμε να καταγραφούμε ως ΟΝΝΕΔ στις εκλογές

Η ΔΑΠ Θεσσαλονίκης στέλνει ένα μήνυμα αντίθεσης με την αναστολή λειτουργίας της οργάνωσης της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας.

Πρωτοβουλία να καταγραφούν ως ΟΝΝΕΔ στα αποτελέσματα των σημερινών φοιτητικών εκλογών αναλαμβάνουν παρατάξεις της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε ΤΕΙ όλης της χώρας.

Όπως δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τα ΑΕΙ της Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Χαδούλης, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει αναληφθεί προκειμένου να σταλεί ένα μήνυμα αντίθεσης με την αναστολή λειτουργίας της οργάνωσης της νεολαίας της ΝΔ, η οποία ελήφθη μετά το συνέδριό της στη Θεσσαλονίκη.

«Κατεβαίνουμε ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, απλά αποφασίσαμε να κάνουμε μία πολιτική κίνηση, δηλαδή να καταγραφούμε στα πανελλαδικά αποτελέσματα ως ΟΝΝΕΔ, στην οποία και πρόσκειται η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Ο λόγος αυτής της πολιτικής κίνησης είναι οι έντονες ανησυχίες μας για το παρόν και το μέλλον της οργάνωσης μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις που ακολούθησαν το 10ο τακτικό συνέριο της ΟΝΝΕΔ. Είμαστε ΔΑΠίτες, είμαστε ΟΝΝΕΔίτες, είμαστε Νεοδημοκράτες και θέλουμε οι προβληματισμοί μας να εισακουστούν αν βγουν κοινά αποτελέσματα διαφορετικά».

Εξάλλου, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η οποία στις περυσινές εκλογές αναδείχθηκε για 29η χρονιά πρώτη δύναμη, με το hashtag #antitheta καλεί τους φοιτητές μέσα από τις αφίσες και το υλικό που διανέμει «να πάμε αντίθετα στο ρεύμα της αδράνειας».