Skip to main content

Φλεβαράκης: Να ζηλεύουν άλλοι τον ΠΑΟΚ και όχι εμείς

«Η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης, βέβαια ο δρόμος είναι μακρύς, εμείς αυτό που κοιτάμε πάντα είναι το επόμενο ματς», είπε ο κόουτς του «Δικεφάλου».

Για την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ, το επίπεδο της ομάδας και τη μέχρι τώρα δουλειά που έχει γίνει στον «Δικέφαλο» αναφέρθηκε μιλώντας στη media day του συλλόγου, ο Κώστας Φλεβαράκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς των «ασπρόμαυρων»:

Για το επίπεδο της ομάδας: «Η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης, βέβαια ο δρόμος είναι μακρύς, δεν θα είναι εύκολος, ειδικά μετά την έναρξη και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, εμείς αυτό που κοιτάμε πάντα είναι το επόμενο παιχνίδι, ευχόμενοι πάντα να έχουμε υγεία. Από εκεί και πέρα κάθε μέρα που δουλεύεις σου δίνει το δικαίωμα να είσαι και πιο αισιόδοξος για την συνέχεια και για τους στόχους που έχεις θέση».

Για α συναισθήματα του κατά την επιστροφή και το ρεκόρ συμμετοχής που έκανε στον πάγκο του ΠΑΟΚ ξεπερνώντας τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Είναι πολύ τιμητικό να ξεπερνάς νούμερα τόσο μεγάλων προπονητών, η επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ κυριαρχεί με μια ομαδική προσπάθεια από όλους με την βοήθεια του κόσμου, η οποία με την Λάρισα ήταν που θετική, μακάρι να τους δίνουμε αφορμή να έρχονται στο γήπεδο».

Για την μέχρι τώρα δουλειά της ομάδας: «Ακούγοντας και άλλους συναδέλφους, όλοι χρειάζονται χρόνο, νομίζω εμείς είμαστε αυτοί που τον δικαιούμαστε περισσότερο. Στόχος είναι να αισθανόμαστε κάθε μέρα ότι έχουμε κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούμε, άμα συνεχίσουμε έτσι δεν θα μιλάμε για ποσοστά ανετοιμότητας αλλά ετοιμότητας».

Για το αν αντέξει η ομάδα δυο παιχνίδια την εβδομάδα: «Ο ομάδες του Basketball Champions League κινούνται σε άλλα δεδομένα, καθώς η διοργάνωση δυναμώνει κάθε σεζόν όλο και περισσότερο. Είναι κάτι όμως που το γνωρίζουμε, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στη συντήρηση κάποιων παιδιών, γιατί παιδιά που θα σηκώσουν μεγάλο βάρος μέσα στη σεζόν πρέπει να αντέξουν».

Για το αν ζήλεψε ακούγοντας τα νούμερα των άλλων ομάδων: «Μια ομάδα του ονόματος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ζηλευτή από τους άλλους και όχι να ζηλεύουμε εμείς τις αντίπαλες ομάδες».