Skip to main content

Φλεβαράκης: Θέλουμε τη νίκη με Σζομπατέλι και τη διαρκή βελτίωση

«Δεν είμαστε ομάδα που θέλουμε να παρατάμε κάποιο παιχνίδι και νομίζω το δείξαμε και κόντρα στον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Για την αυριανή ευρωπαϊκή εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σζομπατέλι αλλά και για την απουσία του Σταύρου Σχίζα μίλησε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς του «Δικεφάλου»:

«Είμαστε στο ξεκίνημα των διοργανώσεων και είναι λογικό η εικόνα που έχουμε για τους αντιπάλους μας, να μην είναι πολύ ξεκάθαρη. Η Σζομπατέλι είναι μια ομάδα η οποία είναι αρκετά καλή στο γήπεδό της και ίσως όχι τόσο καλή μακριά από αυτό. Το γεγονός ότι απέκλεισε στους προκριματικούς γύρους τις Οραντέα και Βέντσπιλς, δείχνει ότι δεν πρόκειται για μια αδύναμη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, εμείς είμαστε σε μια διαδικασία διαρκούς βελτίωσης σε χημεία και ρόλους, ενώ κάποια παιδιά έχουν αρχίσει να βρίσκουν τον ρυθμό τους. Θέλουμε να χτίσουμε στην εικόνα που είχαμε στην άμυνα με την Μπεσικτάς και στην επίθεση με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, προετοιμασμένοι για τον τρόπο με τον οποίο παίζουν, με πολλές αλλαγές, δηλαδή, στα σκριν. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε τη νίκη, έχοντας παράλληλα τη βελτίωση που επιθυμούμε».

Σχετικά με την απουσία του Σταύρου Σχίζα, αλλά και τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Έχω ξαναπεί ότι δεν είμαστε πολλοί φέτος και έχουμε και την απουσία του Σταύρου, ο οποίος δεν ακολουθεί την αποστολή. Τα συνεχόμενα παιχνίδια αποτελούν πρόβλημα που θα πρέπει να μάθουμε να τα αντιμετωπίζουμε συνεχώς. Με βάση τα δεδομένα που έχουμε, κάνουμε μια διαρκή προσπάθεια και προσπαθούμε με το rotation να βοηθήσουμε τα παιδιά. Δεν είμαστε ομάδα που θέλουμε να παρατάμε κάποιο παιχνίδι και νομίζω το δείξαμε και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το DNA της ομάδας, το οποίο μεταφέρουμε και εμείς στα παιδιά».