Skip to main content

Φλιώνης: Δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, μόνο νίκη με Λαύριο

«Οι μέρες που διανύουμε είναι περίεργες, ξέρουμε ότι θα έρθεις πολύς κόσμος στο γήπεδο και θέλουμε να του δώσουμε χαρά», δήλωσε ο γκαρντ του Άρη

Μονόδρομος είναι για τον Δημήτρη Φλιώνη η νίκη του Άρη εναντίον του Λαυρίου αύριο στο Αλεξάνδρειο σύμφωνα με όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο νεαρός γκαρντ του «Αυτοκράτορα»:

«Ο εντός έδρας αγώνας με το Λαύριο που ακολουθεί είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός για εμάς για βαθμολογικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Το Λαύριο είναι η μεγαλύτερη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα και βρίσκεται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική πορεία με πολύ καλές εμφανίσεις, τόσο μέσα στην έδρα του όσο και μακριά απ’ αυτή. Είναι μια δεμένη ομάδα, η οποία ξέρει τι θέλει και τι της ταιριάζει αγωνιστικά και στηρίζεται πολύ στους Αμερικανούς, που έχει στο ρόστερ της και στις ατομικές τους ικανότητες.

Eμείς έχουμε πλέον ένα παιχνίδι την εβδομάδα κι αυτό σημαίνει ότι έχουμε χρόνο για να προπονηθούμε και να προετοιμαστούμε καλύτερα. Δεν πρέπει κανείς μας να έχει δεύτερες σκέψεις, πλην του πως θα κερδίσουμε κι ο καθένας να δώσει τον καλύτερο του εαυτό γι’ αυτόν το σκοπό.

Ξέρουμε ότι θα έρθει πολύς κόσμος στο γήπεδο και θέλουμε να του δώσουμε χαρά. Οι μέρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερες και περίεργες, γι’ αυτό μια νίκη είναι ό, τι πρέπει για να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια πιο δυνατά και να ανακάμψουμε».