Skip to main content

Φλιώνης: Έχουμε κίνητρο και θέλουμε να το αποδείξουμε

«Οι αγώνες αυτοί θα μας βοηθήσουν να βρούμε χημεία και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Προσωπικά είμαι έτοιμος», δήλωσε ο γκαρντ του Άρη

Το κίνητρο που έχουν όλοι οι παίκτες του Άρη θέλοντας να το αποδείξουν ανεξάρτητα από τη διοργάνωση, στην οποία παίρνει μέρος η ομάδα υπογράμμισε ο Δημήτρης Φλιώνης μιλώντας στη media day του συλλόγου ενόψει της αυριανής πρεμιέρας στην κανονική διάρκεια του FIBA Europe Cup εναντίον της Κατάγια στο «Nick Galis Hall».

Ο Θεσσαλονικιός γκαρντ του «Αυτοκράτορα» ανέφερε: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι για την κανονική περίοδο του FIBA Europe Cup. Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά και δυναμικά.

Παίζουμε με την Κατάγια, μια ομάδα με γρήγορο τρόπο παιχνιδιού, με πολύ καλό τρίποντο και με συγκεκριμένους δημιουργούς. Τους αρέσει το παιχνίδι σε ανοιχτό γήπεδο κι εμείς θέλουμε να τους το κόψουμε αυτό και να ξεκινήσουμε με μία νίκη τη διοργάνωση».

Για το αν υπάρχει κίνητρο στους παίκτες είπε: «Έχουμε κίνητρο και θέλουμε να το αποδεικνύουμε σε κάθε διοργάνωση. Οι αγώνες αυτοί θα μας βοηθήσουν να βρούμε χημεία και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Προσωπικά είμαι έτοιμος».