Skip to main content

Φλιώνης: Η ομάδα είναι πολύ καλή και φαίνεται ότι έχει ποιότητα

Ο Δημήτρης Φλιώνης μίλησε στο πλαίσιο της media day της ΚΑΕ Άρης για την απόφαση παραμονής του στους κιτρινόμαυρους και τον ρόλο του αρχηγού που έχει.

Ο Έλληνας γκαρντ του Άρη, Δημήτρης Φλιώνης, μίλησε για την απόφαση του να παραμείνει και τη φετινή σεζόν στους κιτρινόμαυρους, τον ρόλο του αρχηγού που θα έχει, ενώ παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν που εμπεριέχει όμως αρκετές δυσκολίες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μια χρονιά συνεχίζω στον Άρη. Νιώθω εμπιστοσύνη από την ομάδα και τους προπονητές. Η ομάδα είναι πολύ καλή και φαίνεται ότι έχει χημεία και ποιότητα. Παρότι θα είναι μια δύσκολη σεζόν για όλες τις ομάδες, απ' όλες τις απόψεις. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας», ήταν η αρχική του δήλωση στη media day της ΚΑΕ Άρης.

Για τον ρόλο του αρχηγού και την παραμονή του, σημείωσε: «Είμαι πολλά χρόνια εδώ. Έχω χάσει το μέτρημα. Έχω δει πολλά και νιώθω πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι άνθρωποι της ομάδας. Ξέρετε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που είχε η ομάδα σε όλους τους τομείς. Γίνεται μια προσπάθεια που θέλει διάρκεια και αρκετό μόχθο απ' όλους μας»