Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020
x

ΦΛΩΡΙΝΑ: ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ» 45 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Με αφορμή την αυριανή επέτειο των ελευθερίων της Φλώρινας ο δήμος και τοπικοί φορείς διοργανώνουν την προβολή μιας άγνωστης για πολλούς ταινίας.

Στα Ελευθέρια της Φλώρινας, αύριο  8 Νοεμβρίου θα προβληθεί η για πολλούς χαρτακτηρισμένη ως «απαγορευμένη» ταινία «Παύλος Μελάς».

Την προβολή της ταινίας διοργανώνουν ο Δήμος Φλώρινας και το σωματείο «Ευνομία» με συνδιοργανωτές: την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, την Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης – Πρεσπών και Εορδαίας, την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, την Εύξεινο Λέσχη Φλώρινας,  το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας, τον Φ.Σ.Φ. “Ο Αριστοτέλης” και  το Αρχείον Πολιτισμού στο πλαίσιο του εορτασμού των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.

Θα προλογίσουν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Δυτικής Μακεδονίας Aρχ. Ειρηναίος Χατζηεφραιμίδης και η νομικός Αριάδνη Νούκα, με  συντονιστή τον ο Φιλόλογο Δημήτριο Παπαδόπουλο.

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο  ηθοποιός που υποδύθηκε στην ταινία  τον Παύλο Μελά κ. Λάκης Κομνηνός.

Η προβολή της ταινίας θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας στην αίθουσα  «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και  ώρα 18.30. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ