Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
x

ΦΛΩΡΙΝΑ: ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ένα ΙΧ, με οδηγό έναν 29χρονο, να μεταφέρει παράνομα δύο αλλοδαπούς, 27 και 20 χρόνων.

Συνελήφθησαν σήμερα ξημερώματα, σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, δύο αλλοδαποί, 29 και 25 χρόνων, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την πρόληψη της διασυνοριακής εγκληματικότητας, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ΙΧ, με οδηγό τον 29χρονο, να μεταφέρει παράνομα δύο αλλοδαπούς, 27 και 20 χρόνων, οι οποίοι αποβιβάστηκαν στο σημείο, ενώ ταυτόχρονα στο ανωτέρω όχημα επιβιβάστηκαν δύο άλλοι αλλοδαποί, 25 και 26 χρόνων.

Ακολούθως, το εν λόγω όχημα ακινητοποιήθηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς και διαπιστώθηκε ότι, ο 25χρονος ως οδηγός και ο 29χρονος ως συνοδηγός, μετέφεραν παράνομα τον 26χρονο προς το εσωτερικό της χώρας.

Συνολικά κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των 780 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στoν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ