Skip to main content

Φώφη Γεννηματά: Συγκινεί η ζωγραφιά 7χρονης στο φέρετρο-«Θα είναι κοντά οι άγγελοι»

Η 7χρονη Κατερίνα έχει ζωγραφίσει λουλούδια και καρδιές και γράφει συγκεκριμένα: «Σ’ αγαπώ. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι».

Κλίμα οδύνης και συγκίνησης επικρατεί από νωρίς το πρωί στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στη Μητρόπολη, όπου από τις 10:00 έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Φώφης Γεννηματά. Απλός κόσμος συρρέει για να αφήσει ένα λουλούδι και να αποχαιρετήσει την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής και αναφέρεται στο ήθος της Φώφης Γεννηματά και την αγωνιστικότητά της.

Διαβάστε σχετικά Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε πάνω στο φέρετρό της τη ζωγραφιά μιας 7χρονης, που τη συνοδεύουν κόκκινα λουλούδια. Η 7χρονη Κατερίνα έχει ζωγραφίσει λουλούδια και καρδιές και γράφει: «Σ’ αγαπώ. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι».

Άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους βρίσκονται στο ύστατο χαίρε για να τιμήσουν μια αντίπαλο που πάλευε τόσο για το ΚΙΝΑΛ, όσο και για να νικήσει τον καρκίνο. Στενοί της συνεργάτες με βουρκωμένα μάτια δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Φώφη Γεννηματά έφυγε τόσο πρόωρα.

Στις 14:00 θα γίνει η εξόδιος ακολουθία και στη συνέχεια η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο. Η σορός της θα φτάσει πεζή, αφού πρώτα αποδοθούν τιμές στη Βουλή.

Πηγή: newsbeast.gr