Skip to main content

Φωκάς: Επιτέλους πραγματοποιείται το όνειρο των φίλων του ΠΑΟΚ

Η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης πλέον είναι σε θέση να προχωρήσει στην διαμόρφωση ενός σύγχρονου γηπέδου, λέει ο ανεξάρτητος βουλευτής

Για ημέρα χαράς και τεράστιας ικανοποίησης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ μετά την απόφαση της κυβέρνησης να παραχωρήσει στον Δικέφαλο «το γήπεδο που του αρμόζει», κάνει λόγο ο Ανεξάρτητος  Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, Άρης Φωκάς. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Φωκάς, «επιτέλους, πραγματοποιείται το όνειρο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ προκαλώντας ένα κοινό αίσθημα για αμερόληπτη στάση της κυβέρνησης προς όλες τις ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες».

Ο κ. Φωκάς επισημαίνει μάλιστα πως η κυβέρνηση και συγκεκριμένα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας «δέχτηκε αρκετές πολιτικές πιέσεις από Βουλευτές της Βόρειας Ελλάδας, αλλά άξιζε τον κόπο, καθώς η ιστορική αυτή ομάδα της Θεσσαλονίκης πλέον είναι σε θέση να προχωρήσει στην διαμόρφωση ενός σύγχρονου γηπέδου με όλες τις κατάλληλες προδιαγραφές».

Συνεχίζει, τέλος, λέγοντας: «Το πρώτο βήμα έγινε και είμαστε πλέον αισιόδοξοι ότι θα πάρουν σειρά και τα υπόλοιπα αιτήματα των φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ, καθώς ο Π.Α.Ο.Κ, όπως και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, δε σταματάει να αγωνίζεται και ούτε πρόκειται!».