Skip to main content

Φωκάς: Πάνω από 100.000 άτομα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Στη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους ο κ.Φωκάς υπογράμμισε ότι όλοι οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων θα είναι παρόντες στο συλλαλητήριο.

Στα 100.000 άτομα τοποθετεί τον πήχυ για την επιτυχία του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη ο βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς.  Μάλιστα, ο ίδιος είναι βέβαιος ότι η συμμετοχή του κόσμου θα είναι μαζική και ότι ο στόχος των 100.000 θα επιτευχθεί.

Στη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης ο κ.Φωκάς υπογράμμισε ότι όλοι οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων θα είναι παρόντες στο συλλαλητήριο στο Λευκό Πύργο.

Επανέλαβε, δε, ότι η θέση της Ένωσης Κεντρώων είναι μία λύση που δεν θα περιέχει καθόλου το όνομα Μακεδονία.

Ο κ.Φωκάς εκτίμησε ότι η κυβέρνηση άνοιξε το ζήτημα της ονομασίας τώρα γιατί θέλει να καπηλευτεί τη λύση του Σκοπιανού μαζί με την έξοδο από τα μνημόνια, καθώς στόχος του πρωθυπουργού είναι η διενέργεια εκλογών το φθινόπωρο του 2018.

Αναφερόμενος στην προσχώρηση του πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Γιώργου Καρρά στην ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε ότι «ήταν κεφάλαιο για το κόμμα που δεν έπρεπε να το χάσουμε». Από την άλλη πλευρά, για τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου που προσχώρησε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι ήταν καλύτερα που έφυγε.