Skip to main content

Φωκίδα: Ηλικιωμένο ζευγάρι και η εγγονή τους έπεσαν σε γκρεμό

Το αυτοκίνητο κατά την πορεία του, βρέθηκε μπροστά σε ένα κοπάδι με ζώα, γλίστρησε στον ολισθηρό δρόμο και έπεσε στο γκρεμό.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθές νωρίς το μεσημέρι, στη Φωκίδα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και η 8χρονη εγγονή τους, έπεσε σε γκρεμό.

Ευτυχώς, και οι τρεις σώθηκαν ελαφρώς τραυματισμένοι, καθώς το αυτοκίνητο σταμάτησε την πορέια του λόγω της πυκνής βλάστησης.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι το αυτοκίνητο κινούνταν από την Άμφισσα προς τη Λαμία, όταν στο 20χλμ ξέφυγε από την πορεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, ο ηλικιωμένος οδηγός βρέθηκε μπροστά σε ένα κοπάδι με ζώα και ο δρόμος ήταν ολισθηρός λόγω βροχής.

Μάλιστα, το αυτοκίνητο πριν πέσει στο γκρεμό χτύπησε και τον νεαρό αλλοδαπό που ήταν ο βοσκός του κοπαδιού.

Η πυκνή βλάστηση ήταν αυτή που έσωσε τους τρεις επιβάτες. Ο οδηγός, παρά το σοκ που υπέστη, κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να φτάσει μέχρι το δρόμο για να καλέσει βοήθεια.

Η ηλικιωμένη σύζυγός του και η 8χρονη εγγονή τους, τραυματίστηκαν και παρέμειναν εγκλωβισμένες μέχρι που δυνάμεις της Πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο και τις απεγκλώβισαν.

Στη συνέχεια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Άμφισσας όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί η Τροχαία της Άμφισσας.