Skip to main content

Φολέγανδρος: Εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Νάξου ο 30χρονος

Η εσπευσμένη μεταφορά του καθ’ ομολογίαν δράστη στο Κέντρο Υγείας οφείλεται είτε σε απόπειρα αυτοκτονίας είτε σε επιληπτική κρίση.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Φολέγανδρο.

Όπως μετέδωσε το MΕGA το πρωί της Πέμπτης, ο 30χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος, μεταφέρθηκε μέσα στην νύχτα εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Νάξου. Ο 30χρονος ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί σήμερα το πρωί στον ανακριτή, ωστόσο κάτι τέτοιο σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις φαίνεται προς το παρόν να καθίσταται αδύνατον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νάξου, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούσαν για δύο σενάρια: της απόπειρας αυτοκτονίας ή της επιληπτικής κρίσης.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το MEGA ο 30χρονος χθες το  απόγευμα φαίνεται τελικά να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και γι' αυτό μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νάξου προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του. Ο 30χρονος φαίνεται πως επιχείρησε χθες το απόγευμα περίπου στις 18:00 να κρεμαστεί χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 30χρονου, επιβεβαίωσαν σύμφωνα με το MEGA την πληροφορία και έφτασαν και αυτοί νωρίς το πρωί στο κέντρο υγείας Νάξου, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση. Ο 30χρονος μέχρι και νωρίς το πρωί της Πέμπτης εξακολουθούσε να νοσηλεύεται, και να φυλάσσεται φρουρούμενος.