Τρίτη 3 Αυγούστου 2021
x

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟ: ΓΙΑ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς θα οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του

Ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο είναι καλά στην υγεία του και σύμφωνα με τις πληροφορίες, πήρε εξιτήριο από το Κέντρο Υγείας Νάξου και θα κατευθυνθεί προς τον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Ο δράστης της δολοφονίας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο οδηγήθηκε χθες στο κέντρο υγείας του νησιού επικαλούμενος αδιαθεσία. Οι αρχικές πληροφορίες από το περιβάλλον του δράστη ήθελαν τον 30χρονο να έχει προβεί σε απόπειρα αυτοκτονίας επιχειρώντας να κρεμαστεί με το σεντόνι που είχε στο κελί του.

Ωστόσο, πηγές της Αστυνομίας δεν επιβεβαίωναν την απόπειρα αυτοκτονίας και σημείωναν πως μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας καθώς είχε δηλώσει αδιαθεσία.

Η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε κάποια ιδιαίτερη ανησυχία, μιας και δεν είχε κάτι το σοβαρό με συνέπεια οι γιατροί να ανάψουν το πράσινο φως ώστε να πάρει εξιτήριο και να παραστεί κανονικά στη διαδικασία της απολογίας του η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί.

Μεταφέρθηκε εκ νέου στο Αστυνομικό Τμήμα Νάξου και μετά από λίγο στον ανακριτή.

Πηγή: protothema.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ