Skip to main content

Φολέγανδρος: Στα χέρια της αστυνομίας ο 30χρονος φίλος της άτυχης Γαρυφαλλιάς

Ο 30χρονος φίλος της άτυχης 26χρονης, που βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο, θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για το θάνατο της φίλης του.

Μετά από ένα 24ωρο, από το θάνατο της 26χρονης κοπέλας στη Φολέγανδρο, οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον 30χρονο φίλο της ο οποίος παρέμενε μέχρι πριν από λίγο άφαντος.

 Ο άνδρας συνελήφθη, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, ύστερα από αναγνώριση από κάτοικο της περιοχής, στο βραχώδες σημείο όπου βρέθηκε το άδειο λευκό αυτοκίνητο και λίγο πιο κάτω η άτυχη Γαρυφαλιά.

Ο άνδρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν από το τραγικό συμβάν κυκλοφορούσε στο νησί καθώς τον αναγνώρισαν επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά και συναναστράφηκαν μαζί του.

Κάποιοι τον είδαν το βράδυ της Παρασκευής να επιχειρεί να μπει σε μια κατοικία και στην προσπάθειά του αυτή τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η άτυχη Γαρυφαλιά, που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, φέρεται να είχε θανατηφόρα πτώση στη θάλασσα αφότου το όχημά της κόλλησε σε σημείο κοντά στον γκρεμό.

Θέμα ωρών είναι να χυθεί περισσότερο φως στην υπόθεση καθώς εχθές εστάλη η σορός της 26χρονης στην Αθήνα για διενέργεια νεκροψίας.

Την υπόθεση του θανάτου της 26χρονης έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ.