Skip to main content

Φονική ληστεία στην Τούμπα: «Ήθελα λεφτά για τις δόσεις μου», είπε ο 27χρονος

«Μπήκα μόνος μου στο μαγαζί γιατί ήθελα λεφτά για τις δόσεις μου», φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος ενώπιον του ανακριτή.

Περίπου μία ώρα κράτησε η απολογία του 27χρονου φερόμενου ως δράστη της ληστείας μετά φόνου σε ψιλικατζίδικο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα του Σαββάτου που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 44χρονου υπαλλήλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο 27χρονος παραδέχθηκε πως ο ίδιος αποφάσισε να κάνει τη ληστεία. «Μπήκα μόνος μου στο μαγαζί γιατί ήθελα λεφτά για τις δόσεις μου», φέρεται να είπε ενώπιον του ανακριτή.

Παράλληλα, κατά την απολογία του φέρεται να ισχυρίστηκε ότι στη συνέχεια θα έφευγε, ωστόσο είπε πως ο υπάλληλος του έπιασε το πόδι. «Τον χτύπησα με τη λαβή και κάποια στιγμή το όπλο εκπυρσοκρότησε», ανέφερε στην απολογία του.

Για τα όσα ακολούθησαν ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως άρχισε να τρέχει γιατί φοβήθηκε και για αυτό τον λόγο δεν παραδόθηκε. «Δεν το ήθελα», φέρεται να είπε στον ανακριτή.

Από την πλευρά του ο 35χρονος φερόμενος ως συνεργός αρνήθηκε την όποια συμπλοκή. Ενώπιον του ανακριτή φέρεται να είπε πως γνώριζε τον 27χρονο, ισχυρίστηκε ωστόσο πως δεν ήξερε για τα σχέδιά του. «Τον απέτρεψα», φέρεται να είπε όταν του είπε πως θα μπει στο ψιλικατζίδικο για να ληστέψει.