Skip to main content

Φονική ληστεία στην Τούμπα: «Το όπλο εκπυρσοκρότησε κατά την πάλη», λέει ο 27χρονος

Δεν του έφθασαν τα 350 ευρώ που πήρε από το ψιλικατζίδικο καθώς ο 35χρονος συνεργός του φέρεται να του είχε πει πως υπήρχαν και άλλα.

Με αποδοκιμασίες αποχώρησε από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης της φονικής ληστείας σε ψιλικατζίδικο της Τούμπας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Διαβάστε Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 27χρονος κατηγορούμενος για τη ληστεία μετά φόνου στην Τούμπα

Ο ίδιος με σκυμμένο κεφάλι αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις και αναμένεται να αναπτύξει τις θέσεις τους την Πέμπτη ενώπιον ανακριτή.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο κατηγορούμενος πήρε 350 ευρώ από το ψιλικατζίδικο αλλά ζήτησε παραπάνω γιατί, όπως ισχυρίστηκε, ο 35χρονος συνεργός του είπε πως ήξερε ότι έχουν και άλλα.

Είναι χρήστης ναρκωτικών και ενώπιον των αρχών φέρεται να είπε πως χρειαζόταν τα χρήματα.

Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει πως δεν ήθελε να σκοτώσει τον 44χρονο υπάλληλο και πως νιώθει συγκλονισμένος.

Όσον αφορά το πως έγινε το φονικό, είπε πως το όπλο το είχε για εκφοβισμό. Όπως φέρεται να περιέγραψε, πήγε να τον χτυπήσει και ο τότε ο άτυχος 44χρονος προσπάθησε να του πιάσει το χέρι και το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Αντώνιος Μπιδέρης, ο κατηγορούμενος δηλώνει σοκαρισμένος και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να γίνει αυτό που έγινε, ενώ την ώρα της φονικής ληστείας ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.



Συγκλονισμένος δηλώνει και ο 35χρονος φερόμενος ως συνεργός, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο του Βάσος Παπαβασιλείου, υποστηρίζει πως δεν είχε καμία ανάμειξη στην ανθρωποκτονία.