Skip to main content

Φονικό Κρύα Βρύση: Υπό κράτηση ο πατέρας- Άδεια μόνο για την κηδεία

Ο εισαγγελέας Γιαννιτσών παρέπεμψε σε ανακριτή τους τρεις συλληφθέντες για επίθεση στον 38χρονο δράστη του φονικού στην Κρύα Βρύση.

Ολοκλήρωσαν τις απολογίες τους στον εισαγγελέα Γιαννιτσών ο πατέρας της 22χρονης και οι δύο φίλοι του, που κατηγορούνται για την επίθεση στον 38χρονο δράστη του φονικού στην Κρύα Βρύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος των τριών συλληφθέντων ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία της πρόκλησης βαριών σωματικών βλαβών. Παράλληλα, τους παρέπεμψε σε ανακριτή από τον οποίο, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο και έως τότε παραμένουν υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εισαγγελέας επέτρεψε στον 48χρονο πατέρα της νεαρής να παρευρεθεί συνοδεία Ο.Π.Κ.Ε. στην κηδεία της 69χρονης μητέρας του, η οποία έχασε τη ζωή της στο αιματηρό συμβάν το βράδυ της Δευτέρας.

Υπενθυμίζεται πως ο 38χρονος δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στη Β΄Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.
.