Skip to main content

Φονικό στη Μακρινίτσα: Στους παππούδες η επιμέλεια του παιδιού που έμεινε ορφανό

Το μόλις 2,5 ετών αγοράκι της οικογένειας έμεινε ορφανό από μητέρα, ενώ ο πατέρας του είναι προφυλακισμένος - Με τους παππούδες θα μεγαλώσει το μωρό.

Δεκτή έγινε η εισαγγελική πρόταση ώστε το αγόρι, ηλικίας 2,5 ετών, που έμεινε χωρίς μητέρα μετά τη στυγερή διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα, να μεγαλώσει με τους γονείς της μητέρας του.

Η 28χρονη κόρη και ο 30χρονος γιος των δύο παππούδων χάθηκαν μπροστά στα μάτια τους, όταν ο εν διαστάσει σύζυγος της πρώτης τούς δολοφόνησε μέσα στο σπίτι τους. Το μόλις 2,5 ετών αγοράκι της οικογένειας έμεινε ορφανό από μητέρα, ενώ ο πατέρας του είναι προφυλακισμένος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews, το Πρωτοδικείο Βόλου έκανε δεκτή την πρόταση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, ώστε το αγοράκι να μεγαλώσει με τους γονείς της μητέρας του. Η επιμέλεια αφαιρέθηκε οριστικά από τον πατέρα. Μάλιστα, η οικογένεια των θυμάτων προχωρά ήδη τις διαδικασίες προκειμένου το παιδί να αλλάξει και επίθετο.

«Πήραμε την οριστική πλέον επιμέλεια του παιδιού και τη γονική μέριμνα και είμαστε πλέον τυπικά γονείς… Στο παιδάκι βλέπουμε τα πρόσωπα των παιδιών μας. Το παιδάκι μεγαλώνει πολύ ευχάριστα μαζί μας, τρεις μήνες τώρα έχει μεγαλώσει απότομα τόσο πολύ το παιδί…», δήλωσε στον ANT1 ο Απόστολος Τσάπας, πατέρας των θυμάτων.

Μακρινίτσα: Το χρονικό της στυγερής διπλής δολοφονίας

Υπενθυμίζεται ότι το διπλό φονικό, που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 5 Απριλίου 2021 στο πατρικό σπίτι της 28χρονης, όπου βρισκόταν η ίδια, το παιδί και οι γονείς της.

Η Κωνσταντίνα κάλεσε την Αστυνομία, καταγγέλλοντας πως ο 31χρονος εν διαστάσει σύζυγός της απειλούσε να τη σκοτώσει, ενώ ήδη είχε ζητήσει δικαστικά μέτρα εναντίον του.

Λίγο αργότερα, ο 32χρονος δράστης έφτασε στο σπίτι και επιτέθηκε με μαχαίρι αρχικά στην πρώην πεθερά του, την οποία τραυμάτισε στο πρόσωπο, στη συνέχεια μαχαίρωσε στην κοιλιά και στα πλευρά την πρώην σύζυγό του, που εξέπνευσε λόγω των τραυμάτων της αργότερα και πριν προλάβει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ φεύγοντας από το σπίτι έφτασε και ο 30χρονος αδελφός της, τον οποίο μαχαίρωσε στην κοιλιά και στην καρδιά, με συνέπεια να του επιφέρει άμεσα τον θάνατο.