Skip to main content

Φόνος 21χρονης: Παρακαλούσε τους δράστες να την πάνε στο νοσοκομείο

Ο 19χρονος Αλβανός που ομολόγησε ρίχνει τις ευθύνες στον 21χρονο Έλληνα που αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στη δολοφονία της φοιτήτριας.

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο η 21χρονη φοιτήτρια στη Ρόδο, όπως αποκαλύπτεται από την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που παραδέχθηκε ότι ήταν ένας εκ των δραστών της δολοφονίας.

Με τον 21χρονο Έλληνα να μην έχει ακόμα ομολογήσει την πράξη για την οποία κατηγορείται, ο 19χρονος Αλβανός έδωσε συγκλονιστικές λεπτομέρειες στην κατάθεση του για το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το protothema, στην αρχική του ομολογία ο 19χρονος ισχυρίστηκε ότι όλα συνέβησαν στο σπίτι του 21χρονου στη Λίνδο όταν αυτός ζήτησε από την φοιτήτρια να κάνει κάτι και αυτή αρνήθηκε. Σε αυτό το σημείο ο 19χρονος ισχυρίστηκε ότι ο 21χρονος φίλος του θύμωσε πολύ και τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι.

Η κοπέλα σύμφωνα με την αρχική ομολογία του 19χρονου τους παρακάλεσε να την πάνε στο νοσοκομείο, πράγμα που προέτρεψε και εκείνος τον 21χρονο φίλο του να κάνουν, αλλά όπως είπε ο Αλβανός, ο Έλληνας τον πίεζε να την «ξεφορτωθούν». Μάλιστα σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει καταθέσει στην αρχική του ομολογία ο 19χρονος ο 21χρονος φίλος του του είπε χαρακτηριστικά: «πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια».

Σύμφωνα με την αρχική ομολογία του 19χρονου έβαλαν την κοπέλα η οποία φαίνεται να είχε χάσει τις αισθήσεις της από το χτύπημα αλλά και από την προσπάθεια να την στραγγαλίσουν και όλοι μαζί πήραν το λευκό βαν και την πέταξαν όσο ήταν ακόμη ζωντανή στη θάλασσα στους Πεύκους.

Στο σπίτι, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε αρχικά ο κατηγορούμενος με καταγωγή από την Αλβανία συνευρέθηκε ερωτικά με την Ελένη, ενώ κάποια στιγμή ο Έλληνας που ήταν παρών ζήτησε να κάνει κάτι γεγονός που η 21χρονη αρνήθηκε.