Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021
x

ΦΟΡΟΛΟΤΑΡΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 1.000 ΕΥΡΩ

Το χρηματικό έπαθλο στους 1.000 τυχερούς της κλήρωσης της φορολοταρίας θα καταβληθεί μέσω τραπεζικών ή λοιπών πιστωτικών ιδρυμάτων.

Τους χίλιους τυχερούς που θα λάβουν από 1.000 ευρώ έκαστος ανέδειξε η σημερινή 45η κλήρωση της φορολοταρίας αποδείξεων για συναλλαγές που εκκαθαρίστηκαν τον Σεπτέμβριο, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Το χρηματικό έπαθλο στους 1.000 τυχερούς θα καταβληθεί μέσω τραπεζικών ή λοιπών πιστωτικών ιδρυμάτων. Αν για κάποιο λόγο ο νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποιημένου μηνύματος προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του Taxisnet.

Υπενθυμίζεται ότι το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:

- Για συνολικό άθροισμα μέχρι εκατό (100) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε ένα (1) ευρώ.

- Για τα επόμενα τετρακόσια (400) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από εκατόν ένα (101) ευρώ μέχρι πεντακόσια (500) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε δύο (2) ευρώ.

- Για τα επόμενα πεντακόσια (500) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από πεντακόσια ένα (501) ευρώ μέχρι χίλια (1.000) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τρία (3) ευρώ.

- Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από χίλια ένα (1.001) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τέσσερα (4) ευρώ.

Όπου απαιτείται στρογγυλοποίηση, αυτή γίνεται στον πλησιέστερο μεγαλύτερο ακέραιο.

Δείτε ΕΔΩ τους τυχερούς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ