Skip to main content

Νέα φωτιά στο ΚΥΤ Σάμου μέσα σε λίγες ημέρες (video)

Η φωτιά έρχεται στην δομή της Σάμου έρχεται στον απόηχο της σύλληψης 42χρονου Σύρου για το αδίκημα της διέγερσης στη διάπραξη εγκλημάτων.

Πυρκαγιά ξέσπασε την Κυριακή κοντά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων στη Σάμο σημαίνοντας συναγερμό στις τοπικές αρχές.

Επιτόπου έσπευσαν πέντε οχήματα, ανάμεσά τους τα δύο που ήταν σε επιφυλακή σε κοντινή απόσταση, καθώς κι ένα πεντάτονο, που, μέσα σε 20 λεπτά, κατάφεραν να τη θέσουν υπό μερικό έλεγχο. Κάηκαν τρεις οικίσκοι, στον χλώρο των ασυνόδευτων ανηλίκων.

Η φωτιά έρχεται στον απόηχο της σύλληψης 42χρονου Σύρου για το αδίκημα της διέγερσης στη διάπραξη εγκλημάτων, ενώ ταυτοποιήθηκε και ένας 20χρονος από την Γκάμπια, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, οι δύο κατηγορούμενοι χρησιμοποιώντας ηχητικά και γραπτά μηνύματα σε εφαρμογή κινητού τηλεφώνου και σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, υποκινούσαν άλλους αλλοδαπούς στη διάπραξη έκνομων ενεργειών, που σχετίζονται με την πρόσφατη πυρκαγιά κοντά στο ΚΥΤ της Σάμου.

Nα σημειωθεί ότι την περασμένη Τρίτη, μετά την ανακοίνωση των κρουσμάτων στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης είχε εκδηλωθεί και πάλι φωτιά στην περίμετρο του Κέντρου.

 Πηγη φωτογραφίας:samos24