Skip to main content

Εμπρησμός σε αυτοκίνητο δημοσιογράφου έξω από τηλεοπτικό σταθμό

Από την έκρηξη δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ δίπλα στο κατεστραμμένο όχημα βρέθηκαν γυαλιά από σπασμένα μπουκάλια μπύρας.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε έξω από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» στο στούντιο των Μελισσίων, αργά το βράδυ της Κυριακής,

Από την πυροσβεστική υπήρξε ενημέρωση λίγο πριν τα μεσάνυχτα για κατάσβεση πυρκαγιάς μετά από επιχείρηση πέντε πυροσβεστών και δύο οχημάτων πίσω από το Studio Alfa στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με το skai.gr, πρόκειται πιθανότατα για εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στο Ι.Χ του δημοσιογράφου και υπαλλήλου του σταθμού Γιώργου Σφακιανάκη, ο οποίος συντόνιζε εκείνη την ώρα εκπομπή.

Ο δημοσιογράφος, με ανάρτησή του στο facebook έκανε λόγο για έκρηξη βόμβας και εκφοβισμό από αγνώστους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος κατέθεσε στο ΑΤ Μαρουσίου. Ο δημοσιογράφος είναι υπεύθυνος για το συντονισμό στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η ΕΛΑΣ.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Φιώργος Σφακιανάκης έγραψε: «Όσο κι αν προσπαθήσετε δεν θα μας φιμώσετε κι ας βάλατε βόμβα στο αυτοκίνητό μου. Θα είμαστε κάθε μέρα δίπλα στον πολίτη για την ενημέρωση του. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ζω!».

Από την έκρηξη δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ δίπλα στο κατεστραμμένο όχημα βρέθηκαν γυαλιά από σπασμένα μπουκάλια μπύρας, όπως αναφέρει το skai.gr.