Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022
x

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ - ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΩΛΗΝΩΣΗ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ

Εξιτήριο για όλους τους υπόλοιπους που διεκομίσθησαν στα νοσοκομεία, πλην μίας γυναίκας που όμως δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο

Προανάκριση διενεργεί η πυροσβεστική υπηρεσία για τα ακριβή αίτια της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής σε εγκαταλελειμμένο κτήριο πίσω από τα επιμελητήρια ΒΕΘ και ΕΕΘ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Έχει ήδη γίνει αυτοψία και η συλλογή των στοιχείων από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, ώστε τις επόμενες μέρες να παραδοθεί το πόρισμα των ειδικών για την εκδήλωση της φωτιάς, από την οποία απεγκλωβίστηκαν με τη συνδρομή της υπηρεσίας 42 άτομα.

Καλή η κλινική εικόνα των διασωληνωμένων

Εξακολουθούν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι δυο άνθρωποι στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Όπως ανέφερε ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Μπογιατζίδης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κλινική τους εικόνα είναι καλή και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να αποσωληνωθούν. Μια ακόμη γυναίκα παραμένει σε νοσηλεία στο ίδιο νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο η ζωή της, ενώ όλοι οι υπόλοιποι πολίτες που διακομίστηκαν χθες σε νοσοκομεία της πόλης πήραν εξιτήριο.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ