Τρίτη 28 Ιουνίου 2022
x

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΑΠΟΣΩΛΗΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ

Οι άνδρες ηλικίας 27 και 55 ετών εμφάνισαν καλύτερη κλινική εικόνα και κρίθηκε σκόπιμη η αποσωλήνωσή τους νωρίτερα σήμερα.

Αποσωληνώθηκαν οι δύο άνδρες που νοσηλεύονταν από εχθές στις ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, όπου και διακομίσθηκαν μετά τη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο πίσω από τα επιμελητήρια ΒΕΘ και ΕΕΘ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι άνδρες ηλικίας 27 και 55 ετών εμφάνισαν καλύτερη κλινική εικόνα και κρίθηκε σκόπιμη η αποσωλήνωσή τους νωρίτερα σήμερα.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο άνδρες νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι στην Α ΜΕΘ του νοσοκομείου και στη ΜΕΘ της Πνευμονικής Κλινικής, αντίστοιχα, καθώς είχαν εισπνεύσει μεγάλη ποσότητα καπνού και εμφάνιζαν έντονη δύσπνοια.

Μια ακόμη γυναίκα παραμένει σε νοσηλεία στο ίδιο νοσοκομείο, με καλή κλινική εικόνα και χωρίς να διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο η ζωή της, αναμένοντας να πάρει εξιτήριο.

Όλοι οι υπόλοιποι πολίτες που διακομίστηκαν χθες σε τρία νοσοκομεία της πόλης έχουν ήδη αποχωρήσει από αυτά.

Εν αναμονή του πορίσματος της Πυροσβεστικής για τα αίτια της πυρκαγιάς

Εν τω μεταξύ, προανάκριση διενεργεί η πυροσβεστική υπηρεσία για τα ακριβή αίτια της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής σε εγκαταλελειμμένο κτήριο πίσω από τα επιμελητήρια ΒΕΘ και ΕΕΘ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Έχει ήδη γίνει αυτοψία και η συλλογή των στοιχείων από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, ώστε τις επόμενες μέρες να παραδοθεί το πόρισμα των ειδικών για την εκδήλωση της φωτιάς, από την οποία απεγκλωβίστηκαν με τη συνδρομή της υπηρεσίας 42 άτομα.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ