Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020
x

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΡΟΖ ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Η πρόληψη είναι σημαντική και μπορεί να αποτρέψει σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος του μαστού, το μήνυμα με τη ροζ φωταγώγηση του Σταδίου

Ροζ «βάφτηκε» απόψε το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο, στέλνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο το μήνυμα της σημασίας που έχει η πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού.

Στις 8 το βράδυ, με τη χρήση ειδικού φωτισμού, το Καυτανζόγλειο, από την πλευρά της οδού Αγίου Δημητρίου απέκτησε ροζ χρώμα συμμετέχοντας ενεργά στον αγώνα που γίνεται για να πειστεί το σύνολο των γυναικών ότι η πρόληψη σώζει ζωές και μπορεί να καταπολεμήσει και να νικήσει τον καρκίνο του μαστού.

«Το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο αποτελεί ορόσημο για τον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης. Θέλουμε να τονίσουμε ότι η πρόληψη είναι σημαντική και μπορεί να αποτρέψει σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος του μαστού. Ο αθλητισμός μεταφέρει το μήνυμα: "ακυρώνουμε τον καρκίνο - cancel cancer"», δήλωσε η πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου, Καλυψώ Γούλα.

Η φωταγώγηση πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία κόσμου, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ