Skip to main content

Φωτογραφίες του αστυνομικού που μαχαιρώθηκε από αλλοδαπό στη Ροδόπη

Ο αστυνομικός, ηλικίας 25 ετών, φέρει τραύματα από δύο μαχαιριές στην παλάμη, μία μαχαιριά στον αριστερό ώμο και δύο μαχαιριές στο κεφάλι.

Φωτογραφίες από τα τραύματα του αστυνομικού που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από αλλοδαπό στη Ροδόπη δίνει στη δημοσιότητα ο «Χρόνος».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού σάιτ, ο αστυνομικός, ηλικίας 25 ετών, φέρει τραύματα από δύο μαχαιριές στην παλάμη του, μία μαχαιριά στον αριστερό του ώμο και δύο μαχαιριές στο κεφάλι του, από το πίσω μέρος.



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου στην Εγνατία Οδό μεταξύ Πολυάνθου και Σώστη. Δύο αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης για έλεγχο σε νεαρό (περί των 20-25 ετών) αλλοδαπό, ωστόσο ο ίδιος απώθησε τον νεαρό αστυνομικό και τράπηκε πεζός σε φυγή. Όταν ο αστυνομικός τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός εμφάνισε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στον αστυνομικό καταφέροντάς του 5 τραύματα.



Τον 25χρονο αστυνομικό μετέφερε στο νοσοκομείο ο συνάδελφός του. Αυτή την ώρα ο τραυματισμένος βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, αλλά αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο προληπτικά για τα επόμενα εικοσιτετράωρα.