Skip to main content

Φουλάρει για Άρη η ΑΕΛ Λεμεσού - Αμφίβολοι οι Τζούνιορ, Αντάμοβιτς

O Πορτογάλος στόπερ και αρχηγός των «Λεόντων» νιώθει ενοχλήσεις χαμηλά στο δεξί πόδι - Προσπάθειες για να αγωνιστούν οι Κάρλος και Γκαζαριάν.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ΑΕΛ Λεμεσού ενόψει της προσεχούς ευρωπαϊκής ρεβάνς του Άρη στην «ΑΕΚ Αρένα» της Λάρνακας με τον Ντούσαν Κέρκεζ να στρέφει την προσοχή του σε τέσσερις ποδοσφαιριστές, τους οποίους υπολογίζει πολύ στην προσπάθεια της ομάδας του.

Όπως μεταδίδει το «philenews.com», η πρώτη περίπτωση αφορά τον Ντόσα Τζούνιορ, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις χαμηλά στο δεξί πόδι. Η δεύτερη περίπτωση αφορά στον Μάρκο Αντάμοβιτς, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα πριν τον πρώτο αγώνα και δεν ήταν τόσο δραστήριος, όσο τον έχουμε συνηθίσει. Παρόλα αυτά, ο Βόσνιος τεχνικός των «Λεόντων», τον έριξε από την αρχή στη μάχη του «Κλεάνθης Βικελίδης» και την Πέμπτη αναμένεται πως θα είναι καλύτερος.

Οι άλλες δύο περιπτώσεις σχετίζονται με τους Ιβάν Κάρλος και Γκεβόργκ Γκαζαριάν, που είχαν χρησιμοποιηθεί στο β’ ημίχρονο του αγώνα της περασμένης Πέμπτης.

Και οι τέσσερις είναι απαραίτητοι στη μάχη με στόχο την πρόκριση και ο προπονητής της ΑΕΛ θα τους ήθελε να είναι πανέτοιμοι την Τετάρτη. Οι δύο πρώτοι είναι σίγουρο πως θα είναι βασικοί, αν και για τον Ντόσα Τζούνιορ θα υπάρχουν οι αμφιβολίες μέχρι και την έναρξη του αγώνα, ενώ ένας από τους Κάρλος-Γκαζαριάν προορίζεται για βασικός στον επαναληπτικό.