Skip to main content

Φουρίκης: Τιμή μου να αγωνίζομαι στον Ηρακλή, όλα για το σήμα

«Δεν υπολόγισα τα χρήματα, δεν ήθελα να μου πληρώσουν ενοίκια, είναι τιμή μου να αγωνίζομαι στην ομάδα και θα υπογράψω άμεσα», είπε ο νεαρός παίκτης.

Για τη μεταγραφή του στον Ηρακλή από τον Ασπρόπυργο και το τι σημαίνει για αυτόν ο «Γηραιός» αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Κωνσταντίνος Φουρίκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 21χρονος παίκτης των «κυανολεύκων»:

Για την μεταγραφή του στον Ηρακλή:

«Ήρθα από τον Ασπρόπυργο στον Ηρακλή γιατί για εμένα παίζει ρόλο το πάθος για ποδόσφαιρο και η αγάπη για το άθλημα. Πιστεύω ότι ο Ηρακλής είναι μία τεράστια ομάδα με μεγάλη ιστορία και μπορεί να με βοηθήσει στην καριέρα μου. Είμαι 21 ετών και είναι ένα πολύ μεγάλο σκαλοπάτι για εμένα ο Ηρακλής.

Δεν υπολόγισα τα χρήματα, δεν ήθελα να μου πληρώσουν ενοίκια από τον Ηρακλή ήθελα μόνο να αγωνιστώ με το σήμα της ομάδας. Ήταν δική μου επιλογή και να βοηθήσω τον σύλλογο να φτάσει εκεί που αξίζει».

Τι σημαίνει για εσένα ο Ηρακλής;

«Ο Ηρακλής για εμένα είναι μία μεγάλη ιδέα και μία μεγάλη ομάδα. Εχει πολύ κόσμο και πλούσια ιστορία από πίσω του σαν σύλλογος. Εχει τα πάντα ο Ηρακλής, δεν έχω αντικρίσει τέτοιες εγκαταστάσεις. Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι στην ομάδα και θα υπογράψω άμεσα».