Skip to main content

Φραγή-αίνιγμα στο τηλέφωνο του Παπανδρέου

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η φραγή εισερχομένων κλήσεων του σταθερού τηλεφώνου του πρωθυπουργού, στην οικία του, καθώς υπάρχουν υπόνοιες ακόμα και για υποκλοπή.
Πολλά ερωτηματικά προκαλεί το θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά στη φραγή εισερχομένων κλήσεων του σταθερού τηλεφώνου του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στην οικία του στο Καστρί, καθώς υπάρχουν υπόνοιες ακόμα και για υποκλοπή.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εμφανίζονται θορυβημένοι, αφήνοντας υπόνοιες για ενδεχόμενη υποκλοπή, ενδεχόμενο που αποκλείει το διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Παναγής Βουρλούμης.

Ο κ. Βουρλούμης, ενώ αρχικά υποστήριζε ότι δεν ετίθετο θέμα φραγής κλήσεων, μετά από επικοινωνία του με τον διευθυντή περιφερειακών δικτύων του ΟΤΕ, τόνισε ότι η βλάβη προκλήθηκε έπειτα από λάθος πληκτρολόγηση ενός υπαλλήλου.

Ωστόσο, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου υποστήριξε ότι δεν καλύφθηκε από την απάντηση Βουρλούμη και υποστήριξε ότι δεν είναι δυνατόν να μην γνώριζε το θέμα και να μην είχε ειδοποιήσει τον πρωθυπουργό.

Επιφυλακτικός εμφανίστηκε και ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να διακόπτεται το τηλέφωνο του πρωθυπουργού με την δικαιολογία ότι τέλειωσε η βουλευτική του ατέλεια και ότι δεν είναι δυνατόν να διακόπτονται πρώτα οι εισερχόμενες και κατόπιν οι εξερχόμενες κλήσεις.