Skip to main content

Φράγκος: Ουδεμία σχέση έχω με το ευρωψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης

Τι αναφέρει ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ και στρατηγός ε.α. για το γεγονός ότι στο ευρωψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Λύσης» βρίσκεται ένας συνεπώνυμος του.

Για απόπειρα παραπλάνησης των ψηφοφόρων κάνει λόγο ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος.

Σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Στο ευρωψηφοδέλτιο της "Ελληνικής Λύσης" του Κυριάκου Βελόπουλου και στον αριθμό 42, υπάρχει υποψήφιος με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης) του Ιωάννη. Όπως πληροφορήθηκα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, κατά τη διανομή ψηφοδελτίων του συγκεκριμένου κόμματος, οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη, υπονοώντας ότι συμμετέχω στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο και με εμφανή σκοπό να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους».

«Υποχρεώνομαι για άλλη μια φορά να δηλώσω ότι ουδεμία σχέση έχω με τον συγκεκριμένο υποψήφιο και προφανώς δεν είμαι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο αυτού του κόμματος. Πρόκειται για μια απλή και συνήθη συνεπωνυμία και παρακαλώ αυτό να ξεκαθαριστεί και να διαδοθεί, προκειμένου να ενημερωθούν οι ψηφοφόροι. Είναι άλλωστε γνωστό ότι το δικό μου όνομα είναι Φραγκούλης (όνομα) Φράγκος (επώνυμο) και επομένως έχουμε να κάνουμε με μια τεχνηέντως κατασκευασμένη συνωνυμία», καταλήγει.