Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019
x

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΔΥΟ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

Τι είπε ο πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας για την απόρριψη της έφεσης, τον τελικό του Κυπέλλου και τις δηλώσεις Μελισσανίδη

Στην απόρριψη της έφεσης του ΠΑΟΚ, που αναδεικνύει και τυπικά πρωταθλήτρια την ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φραγκούλης Φράγκος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απόρριψη της έφεσης: «Δεν απονεμήθηκε δικαιοσύνη γιατί οι ηθικοί αυτουργοί και οι υπαίτιοι εις βάρος του ΠΑΟΚ, δεν απολογήθηκαν και δεν προσήχθησαν καν να δώσουν λόγο. Απορώ πως οι δικαστές με ελαφρά τη καρδία πως έβγαλαν αυτή την απόφαση. Λυπούμαι, πραγματικά. Η μεγαλύτερη αδικία που υπάρχει. Στημένες διαιτησίες ήταν. Δύο όχι μία».

Για την αντίδραση που περιμένει: «Η ζωή συνεχίζεται. Ο Ιβάν να κατασκευάσει το μεγαλύτερο στάδιο στην Ελλαδα. Να την έχει στις πρώτες ομάδες της Ευρώπης. Αποδείχθηκε κίβδηλο το Ελληνικό πρωτάθλημα. Η λέξη εξοργιστικό τα λέει όλα. Πικρία και αηδία».

Για τον τελικό κυπέλλου: «Εύχομαι να διεξαχθεί μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Και χωρίς θηριωδίες από πλευράς Αθηναίων. Διαιτητικές θηριωδίες εννοώ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ απέδειξε φέτος στα δύο ντέρμπι όπου κατάφωρα αδικήθηκε, ότι είναι ο πλέον ώριμος φίλαθλος της Ελλάδας. Οφείλει να φέρει το κύπελλο και μέσα σε αυτά να βάλει το πρωτάθλημα να τελειώνουμε».

Για την αντιμετώπιση που πρέπει να έχει η ΠΑΕ: «Από πλευράς δικής μας, φυσικά και πρέπει να υπάρξει ηρεμία. Απεδείχθη ότι οι άνθρωποι σε αυτά δεν παίζονται. Μπορούν να γυρίσουν Χιτσκοκική ταινία και να πάρουν βραβείο για αυτό. Να πάνε όλοι στο Χόλιγουντ. Η δικαιοσύνη πρέπει να σταθεί επιτέλους στο ύψος της».

Για τις δηλώσεις περί «Μάου-Μάου» από τον Δ. Μελισσανίδη: «Του τις επιστρέφω. Δεν αξίζει ούτε να του απαντήσουν ούτε τίποτα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ