Skip to main content

Φραστική επίθεση από μικρομέτοχους του ΟΑΣΘ σε Νοτοπούλου και Παππά

Ένας ηλικιωμένος, ο οποίος είναι μικρομέτοχος, κατευθύνθηκε στη μέση της αίθουσας και απευθύνθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της κ. Νοτοπούλου.

Φραστική επίθεση από μικρομετόχους του ΟΑΣΘ δέχθηκε η επικεφαλής της παράταξης Ανοιχτή Πόλη Κατερίνα Νοτοπούλου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον ΟΑΣΘ.

Ένας ηλικιωμένος, ο οποίος είναι μικρομέτοχος, κατευθύνθηκε στη μέση της αίθουσας και άρχισε να απευθύνεται με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της κ. Νοτοπούλου. Την ίδια ώρα άλλοι μικρομέτοχοι που ήταν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου φώναζαν εναντίον της δημοτικής συμβούλου.

Ο πρόεδρος του Σώματος Δρόσος Τσαβλής διέκοψε εκ νέου τη συνεδρίαση έως ότου ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Λίγο αργότερα νέα ένταση σημειώθηκε κατά την παρέμβαση του πρώην προέδρου του ΟΑΣΘ Στέλιου Παππά. Όταν ξεκίνησε την ομιλία του μικρομέτοχοι του Οργανισμού εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον του, με αποτέλεσμα να διακοπεί εκ νέου η συνεδρίαση.

Ο κ.Τσαβλής διέκοψε και νωρίτερα τη συνεδρίαση όταν πολίτες κατήγγειλαν ότι τους έγινε έλεγχος από αστυνομικούς που βρίσκονταν τόσο έξω από το δημαρχείο, όσο και στους διαδρόμους.