Skip to main content

Φρίκη στα Χανιά: Έδεσε τον σκύλο του και του έκοψε τα γεννητικά όργανα

Ένας άνδρας έδεσε τον σκύλο του στον φράχτη του σπιτιού του και του έκοψε τα γεννητικά όργανα - Αναζητείται από τις αρχές - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ένα άκρως αποτρόπαιο και καταδικαστέο περιστατικό καταγράφηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε χωριό στα Χανιά της Κρήτης.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ένας άνδρας, 55 ετών και πατέρας τριών παιδιών, έδεσε τον σκύλο του στον φράχτη του σπιτιού του και του έκοψε τους όρχεις, με αποτέλεσμα το σκυλί να υποστεί ακατάπαυστη αιμορραγία.

Το περιστατικό κατέγραψε Γερμανός που ήταν στην περιοχή, ενώ το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδίως από φιλοζωικές οργανώσεις, που καλούν σε διαμαρτυρία σήμερα στις 17.30 έξω από το σπίτι του. Την ίδια ώρα λήγει και το αυτόφωρο, αφού ο άνδρας μετά το περιστατικό εξαφανίστηκε και οι αρχές τον αναζητούν. Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από τοπικά μέσα, ο σκύλος ούρλιαζε απελπισμένα.

Σε αναρτήσεις της η πρόεδρος της ΠΦΠΟ, Νατάσα Μπομπολάκη, αναφέρει πως το σκυλί έχασε πολύ αίμα, ωστόσο χειρουργήθηκε και διέφυγε τον κίνδυνο. Μάλιστα, προσθέτει πως ο εν λόγω άνδρας προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη γιατί ο σκύλος ήταν ζωηρός.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο σκύλος αναζητά πλέον οικογένεια, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που έχουν προσφερθεί να τον υιοθετήσουν.

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: