Skip to main content

Φρίκη στην Αθήνα: Μαστροπός κρατούσε φυλακισμένη και εξέδιδε 42χρονη

Η 42χρονη κατάφερε να ξεφύγει από τα δίχτυα του και κάλεσε σε βοήθεια - Μία ακόμα γυναίκα φυλακισμένη μαζί της, στις οποίες φέρεται να έδινε ναρκωτικά

Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησαν τουλάχιστον δύο γυναίκες στην Αθήνα, τις οποίες κρατούσε φυλακισμένες και εξέδιδε ένας μαστροπός, ελληνικής υπηκοότητας. Η σοκαριστική υπόθεση ξεσκεπάστηκε όταν μία εξ αυτών κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να καλέσει σε βοήθεια, με τους περίοικους να την εντοπίζουν να ουρλιάζει στο μπαλκόνι.

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης με τη μία γυναίκα να βγαίνει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος επί της οδού Αχαρνών και να αρχίζει να φωνάζει. Όπως αποκάλυψε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών Βασίλης Ντούμας, ο μαστροπός εκτός από τη γυναίκα που βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε, η οποία είναι Γερμανίδα, κρατούσε μία ακόμα φυλακισμένη.

Ο 37χρονος άνδρας φέρεται να τους είχε πάρει τις ταυτότητες και τα διαβατήρια, ενώ τις ανάγκαζε να παίρνουν ναρκωτικά και τις εξέδιδε. Μάλιστα, φέρεται να είχε βάλει και διαδικτυακή αγγελία για να προσελκύσει πελατεία! Ο μαστροπός συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα, όπου αναμένεται να τον παραπέμψει σε ανακριτή.

Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, ο εφιάλτης της 42χρονης Γερμανίδας ξεκίνησε μέσα από γνωριμία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μαζί ήταν μία ακόμη γυναίκα, η οποία θα εξεταστεί εάν ήταν και αυτή θύμα του 37χρονου μαστροπού που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, το βράδυ της Τρίτης. «Τον γνώρισα πριν από δύο μήνες μέσω του Facebook. Είχαμε καθημερινή επαφή και νιώσαμε κάπως ο ένας για τον άλλον. Κάπως έτσι πείστηκα να έρθω στην Ελλάδα για τον συναντήσω», φέρεται να κατέθεσε η 42χρονη στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που ανέλαβαν την υπόθεση, σύμφωνα με το ethnos.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γερμανίδα έφερε μώλωπες στο πρόσωπο, καθώς επίσης και χτυπήματα σε διάφορα σημεία του κορμιού της. Ο 37χρονος άνδρας είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ όταν -στις αρχές Μαρτίου- η γυναίκα ήρθε στην Αθήνα, ο μαστροπός την οδήγησε στο διαμέρισμα του, της άρπαξε το διαβατήριο και την «φυλάκισε». Στη συνέχεια, με χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας, άρχισε να την εκδίδει μέσω διαδικτυακών αγγελιών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο διαμέρισμα βρέθηκαν ναρκωτικά, καθώς επίσης και ιδιόχειρες σημειώσεις για ραντεβού, πελάτες και τιμές. Τέλος, στη 42χρονη γυναίκα από τη Γερμανία παρέχεται αρωγή και ψυχολογική υποστήριξη, μέχρις ότου νιώσει έτοιμη να επιστρέψει στην πατρίδα της.