Skip to main content

Φρίκη στην Αθήνα: Πατέρας βίαζε συστηματικά τη 12χρονη κόρη του -Έσπαγε στο ξύλο τη σύζυγο

Κατά του 41χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και για πορνογραφία ανηλίκων.

Συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα στις 29/9 από αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων ένας 41χρονος από το Μπαγκλαντές, που κατηγορείται ότι βίαζε συστηματικά την ανήλικη κόρη του.

Κατά του 41χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή βία, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και για πορνογραφία ανηλίκων.

Τον φάκελο της υπόθεσης χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Άγιος Παντελεήμονας: Τον άνδρα κατήγγειλε η 41χρονη σύζυγός του

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, η 41χρονη σύζυγος του άνδρα -και μητέρα του κοριτσιού- κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο σύζυγός της βιαιοπραγούσε εναντίον της ιδίας, ενώ παράλληλα έμαθε από την κόρη της ότι ο άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά το κορίτσι από τα επτά του χρόνια.

Στη συνέχεια, η 12χρονη κοπέλα περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι τη θώπευε από τα 7 της χρόνια, ενώ τους τελευταίους μήνες, από τον Ιούνιο, τη βίαζε συστηματικά, όταν η μητέρα της έλειπε στη δουλειά.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το παιδί στα στελέχη του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που χειρίζονται την υπόθεση, την πήγαινε στο δωμάτιό του και εκεί, αφού την απειλούσε, προχωρούσε στις ασελγείς πράξεις, λέγοντάς της πως θα ήταν το μυστικό τους.

Στο σπίτι έμεναν και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, αγόρια, τα οποία -μαζί με το κοριτσάκι- φέρεται να τα έβαζε να βλέπουν πορνογραφικό υλικό.

Ο βιασμός μάλιστα της ανήλικης γινόταν αφού έβαζε τα υπόλοιπα παιδιά για ύπνο, καθώς η κακοποίηση φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από τα ευρήματα του ιατροδικαστή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα στις 27 Σεπτεμβρίου, όταν η μητέρα της 12χρονης, από τη Γεωργία, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, καταγγέλλοντας τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και απειλή.

Την ίδια ημέρα οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα, όπου αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει το σπίτι.

Μία ημέρα μετά, στις 28 Σεπτεμβρίου, η 12χρονη αποκάλυψε στη μητέρα της τον εφιάλτη που ζούσε, με αποτέλεσμα να ξαναπάει στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, όπου οι αστυνομικοί την παρέπεμψαν στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ. Η μητέρα πράγματι πήγε και προχώρησε σε καταγγελία, ζητώντας την εξέταση του παιδιού της.

Ωστόσο, στις 29 του μήνα, ο σύζυγός της πήγε στο σπίτι, παραβιάζοντας τον περιοριστικό όρο, και άρχισε να βρίζει και να απειλεί, με αποτέλεσμα η μητέρα των παιδιών να καλέσει την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ οδηγήθηκε εκ νέου στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, τόσο για την παραβίαση των περιοριστικών όρων όσο και για τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί εις βάρος του για τον βιασμό του παιδιού του.

Από την πλευρά του, ο συλληφθείς φέρεται να αρνείται την κατηγορία του βιασμού, υποστηρίζοντας πως η κόρη του τα είπε αυτά γιατί είχε νευριάσει, επειδή δεν της αγόρασε ένα κινητό.

Ο συλληφθείς βρίσκεται υπό κράτηση και αύριο θα οδηγηθεί στον ανακριτή.<