Skip to main content

Φρίκη στο Ιράν: Αποκεφάλισε τη 17χρονη σύζυγό του και έβγαλε… selfie με το κομμένο κεφάλι

Η 17χρονη κοπέλα είχε καταφύγει στην Τουρκία για να γλιτώσει τη συνεχιζόμενη κακοποίηση αλλά ο ίδιος ο πατέρας και αδελφός της την έφεραν πίσω.

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί στο Ιράν, ο αποκεφαλισμός 17χρονης κοπέλας, από τον σύζυγό της με τη βοήθεια του πατέρα και του αδελφού της.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στην πόλη Αχβάζ, στο Ν.Δ. Ιράν, με τον δράστη να περιφέρεται στην κεντρική πλατεία -κρατώντας το κεφάλι της άτυχης γυναίκας στο χέρι- και τους περαστικούς να διαμαρτύρονται.

Το θύμα είχε καταφύγει στην Τουρκία για να γλιτώσει τη συνεχιζόμενη κακοποίηση και καταπίεση από τον σύζυγό της, αλλά ο πατέρας και ο αδελφός της την ανακάλυψαν και την έφεραν πίσω στο Ιράν, παρά τη θέλησή της. Λίγο αργότερα δολοφονήθηκε με τον πλέον φρικιαστικό τρόπο από τον σύζυγό της και συνεργούς τον ίδιο της τον πατέρα και τον αδελφό της.



Αμέσως μετά τη δολοφονία, ο δράστης βγήκε σε κεντρικά σημεία της πόλης και έβγαλε … selfies κρατώντας το κεφάλι της άτυχης γυναίκας στα χέρια του.

Σύμφωνα με ιρανικά ΜΜΕ ο συζυγοκτόνος, ο πατέρας και ο αδελφός του θύματος συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν ακόμη και την θανατική ποινή. Οι αστυνομικές Αρχές, βρήκαν στο σπίτι το ακέφαλο σώμα του θύματος, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Πηγή: protothema